EU pályázatok műszaki előkészítése vállalkozásoknak

 

A Széchenyi2020 pályázati konstrukciók keretében lehetőség nyílik energiahatékonysági fejlesztések támogatott finanszírozására. Számos pályázati lehetőség kínálkozik épületenergetikai fejlesztések (szigetelés, nyílászáró csere, gépészeti korszerűsítés), kül- és beltéri világítási rendszerek korszerűsítésére és megújuló energiafelhasználáson alapuló projektek megvalósítására egyaránt.

Szakértő kollégáink segítenek megtalálni az energiamegtakarítással és ezáltal működési költségcsökkenéssel járó fejlesztési lehetőségeket és a hozzájuk rendelhető pályázati forrásokat, támogatott hitel lehetőségeket.

Cégünk vállalja kis- és középvállalkozása számára:

  • a pályázaton való részvételhez szükséges energetika átvilágítások elvégzését
  • energetikai számítások és egyéb műszaki előkészítő tevékenységek ellátását
  • a pályázati dokumentációk teljes körű összeállítását

Az alábbi pályázati programok előkészítésében számíthat segítségünkre:

  • A Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program (VEKOP) és a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) mikro-, kis- és középvállalkozások számára kínál vissza nem térítendő és egyes konstrukciókban kedvező kamatozású hitellel kombinált támogatást kapacitásbővítő és energetikai beruházásokhoz.

részletes GINOP leírás

részletes VEKOP leírás

  • A Vidékfejlesztési Program (VP) keretében a mezőgazdasági termelőnek minősülő vállalkozások igényelhetnek támogatást többek közt megújuló alapú energiatermelő rendszerek kiépítéséhez (pl. napelemek) illetve a termelési-, gyártási folyamathoz kapcsolódó energetikai korszerűsítésekhez.
  • A Magyar Fejlesztési Bank Zrt. portfóliójában elérhető mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének növelését célzó hiteltermékek önállóan vagy vissza nem térítendő támogatással kombinálva segítik a vállalkozásokat, valamint a KKV Energiahitel keretében megújuló alapú villamosenergia termelő beruházások megvalósításához igényelhető forrás.

Érdekelnek a részletek

Tisztelt Energy-Hungary Zrt!

Kérem vegyék fel velem a kapcsolatot és tájékoztassanak a támogatásról.

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

 

gazmegtakaritas

Energy Hungary image
fel