Villamosenergia-megtakarítás

Hatékonyabb közvilágítás

A közvilágítással kapcsolatos döntések hosszú távra szólnak. Támogatás nélkül a megtérülési idő ezeknél a projekteknél nem kifejezetten rövid, azonban a megtakarításon kívül számos addicionális előnye is van. A korszerűtlen lámpatestek cseréjével csökkenő szén-dioxid kibocsátás és kisebb fényszennyezés érhető el.

Természetesen a közvilágítás-korszerűsítés nem lehet teljes karbantartási, üzemeltetési megállapodások megkötése nélkül, amelyekre évtizedes tapasztalatok birtokában vállalkozunk.

( A képen referenciánk: Pilismarót község belterületén 485 db. LED-es lámpatest beépítése.)

 

 

 

Hatékonyabb belső világítás

Világítástechnikai szakembereink úgy korszerűsítik jobb hatásfokú, gazdaságosabb világítótestekkel a meglévő rendszereket, hogy azok fogyasztása csökkenjen. Ehhez felhasználják többek között a legkorszerűbb LED-es berendezéseket is.

Az elérhető megtakarítás mértéke minimálisan 20%-ra tehető, ha azonban teljes korszerűsítésről beszélünk, a fogyasztás és a karbantartási költség akár az ötödére is csökkenhet.

( A képen referenciánk: Nematech Kft. budapesti üzemében világítás-korszerűsítés és fázisjavító berendezés telepítése.)

 

Nematech05Olcsóbb villamos áram beszerzés

Az áram vásárlása szabadpiacon történik, komplexitása miatt azonban sok buktatót rejt magában.

Az áramkereskedők által kínált szerződéses konstrukciók közül csak megfelelő szakmai tapasztalat és piaci háttérinformációk birtokában érdemes választani.

Cégünk segítségével Ön biztos lehet abban, hogy akkor, annyit, olyan áron és olyan feltételekkel vásárol áramot, ahogyan az cége vagy intézménye számára a legkedvezőbb.

 

Gyorsan megtérülő megújuló energia

Magyarországon a zöld energia termelés jelentős része állami és európai uniós támogatásokkal tud megvalósulni. Néhány esetben azonban – például napkollektorok vagy geotermikus hőszivattyúk alkalmazásával –  támogatások nélkül is jól jövedelmező projektlehetőséget tudunk kínálni.

A biogáz  a magas beruházási költségek ellenére a felhasználók egy adott körének vonzó perspektíva. A napelemek az áramtermelésben kapnak egyre hangsúlyosabb szerepet.

 

A megújuló energiákkal kapcsolatos beruházási döntéseknél szakértelemre és objektív mérlegelésre van szükség. Korszerű tudással rendelkező mérnökeink segítenek Önnek meghatározni a többféle termelési módszer legjobb kombinációját.

( A képen referenciánk: a nagykörűi Petrovay György Katolikus Általános Iskola tetőszerkezetére telepített napelemes rendszer. )

 

 

Energy Hungary image
fel